ABOUT US

Onze missie is om iedereen, ongeacht leesniveau of dyslexie, effectief e-books te laten lezen vanaf smartphone, tablet of pc. Daarvoor hebben we een zeer innovatieve en gebruiksvriendelijke e-reader ontwikkeld, genaamd Hopper. Door tekst aan te wijzen en tegelijk uit te spreken, nemen gebruikers tekst veel beter op. Wij willen met Hopper een nieuwe revolutionaire en laagdrempelige manier van lezen aanbieden die gebruikers verder helpt in hun persoonlijke ontwikkeling.

 

Een brief van de oprichter

Al 10 jaar geef ik trainingen in snellezen en mindmappen. Tijdens de trainingen viel mij op dat cursisten een enorme moeite hebben met lezen vanaf een scherm en de wisselende resultaten in de uiteindelijke leessnelheid en tekstbegrip. Echter de leesoefening waarbij cursisten meelezen met een stem die de tekst 3x sneller uitspreekt gaat alle cursisten makkelijk af. Deze 2 waarnemingen hebben mij overtuigd dat aanwijzen van de tekst gecombineerd moest worden met het uitspreken van de tekst in de app Hopper.

Verder heb ik de lat veel te hoog gelegd door het direct beschikbaar te maken voor IOS, Windows en Andriod waardoor de ontwikkeltijd veel langer werd. 

Hopper is een product dat ik zelf graag gebruik! Het geeft me de mogelijkheid om een e-book per dag te lezen!

Hopper is nog niet af. Met deze eerste versie willen we de benodigde feedback, kennis en geld verzamelen om een nog veel betere versie van Hopper te lanceren.

Jan Willem Ouwehand
Oprichter Hopper

 

Hopper is ontwikkeld door www.effectivitijd.nl

Contactgegevens:

Effectivitijd
Duinoord 15
2224 CA Katwijk
Tel. 071-8884030
Email info@effectivitijd
www.effectivitijd.nl